Mansikkainen halloumisalaatti

Halloumisalaatti mansikoilla

Mansikkainen halloumisalaatti on raikas kaveri grilliherkuille. Halloumi paistuu grillissä ja salaatti valmistuu käden käänteessä.

Vihreää salaattia
Paketti halloumia
2,5 dl mansikoita
lohko verkko- tai hunajamelonia (voi myös jättää pois)
muutama sipulin varsi tai ruohosipulia
muutama saksanpähkinä (voi myös jättää pois)

Kastike:
1 rkl valkoviinietikkaa
3 rkl öljyä
ripaus suolaa
2 tl hunajaa
1 tl tulista chilitahnaa (esim. sambal oelek)
Kastikkeeksi käy hyvin myös vaikkapa tumma viikunabalsamico.

Halloumisalaatti mansikoilla Read More »

puhdasta makua mansikasta

Mansikoiden IP sertifiointi

Tilalla on kasvintuotannon IP sertifikaatti, joka takaa tuotteiden turvallisuuden, ympäristöystävällisyyden sekä tuotannon työehtoihin pohjautuvan sosiaalisen vastuun toteutumisen.

IP Sigill sertifiointi on tarkoitettu alkutuotantoyrityksille, joiden asiakkaat edellyttävät puolueetonta, kolmannen osapuolen sertifioimaa tuotantoa. Sigilltason sertifioinnissa keskitytään tuoteturvallisuuden ja ympäristövastuullisuuden varmentamiseen

Mansikoiden IP sertifiointi Read More »

Kurjen maatilan mansikkahilloresepti

Helppo ja hyvä mansikkahillo

Viimeistään kesäkuun alussa kannattaa pakastimesta tyhjennellä viimeiset mansikkarasiat ja keittää niistä ihanaa hilloa, joka säilyy vaikka yli seuraavan talven.

Reilu kilo mansikoita
1pkt hillo-marmeladisokeria

Kuumenna marjat ja sokeri kiehuviksi ja keitä vajaa 10 minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella mikäli pidät sileästä hillosta.

Desinfioi purkit kiehuvalla vedellä ja täytä hillolla ihan täyteen. Kierrä päälle kuumennettu korkki ja säilytä viileässä.

Helppo ja hyvä mansikkahillo Read More »